torsdag 8 maj 2008

Hittade en gammal bild....



Tittade på lite gamla bilder ifrån vår bulgarien resa. Blir helt gråtfärdig när jag ser hur jag såg ut. Men det förvandlas snabbt till glädjetårar när jag tänker på vilken resa jag har gjort. Är så himla stolt över mig själv (det är jag inte ofta). Får ju till och med erkänna att jag är snygg nu. Brukar och har aldrig skrytit om mig själv. Men nu gör jag det!!!! :)

En stor kram till er alla där ute..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart att du trivs med dig själv gomman för det e ju det allt handlar om, annars e det ingen vits.. o snygg det e du, men du va vacker innan med tycker jag.. o skryta ska man göra när man e nöjd, så länge man inte blir odräglig haha men det e ingen risk att min goa sara blir det. är stolt över dig vännen.. hoppas jag en dag också når min målvikt, jag kämpar på andra hållet juh =( synd att det inte finns ngt ställe som man kan gå o få hjälp med det. förutom kylskåpet, men detverkar inte funka för mig. Älskar dig gomman!!!

Vardagsliv och Tankar sa...

Får man fråga vad du vägde under Bulgarienresan?

Du har varit superduktig, verkligen. Det är säkert som du säger svårt att se hur mycket man har gått ner förrän man ser hur man såg ut innan.

Jag håller på för fullt med min viktresa, har inte ens vågat tänka på att nå slutet den här gången. Jag har ju försökt förr. Men ALDRIG klarat mer än kanske 6kg- innan jag gett upp. I morse visade vågen hur som helst att jag har gått ner 12kg nu och jag är så glad, men långt ifrån nöjd. Jag får kämpa vidare, läsa inspirerande bloggar som din och absolut inte känna mig FÖR nöjd och sluta kämpa nu!!!

Fröken Finemang sa...

Skitduktig är vad du är!
Stolt ska du vara!
kramkramk

Anonym sa...

Wow! Vilken skillnad! Så himla duktig du har varit! Och vad härligt det måste vara att vara i mål!! Grattis än en gång till det!

Anonym sa...

Wow måste bara kommentera innan jag går...=)
Wow vilken skillnad det var på de korten. Bra gjort!

Camilla