fredag 2 maj 2008

Fredag

Då var det fredag. En solig och mysig sådan :). Morgonen har varit lugn, har bara hunnit med veckohandlingen. Nu sover lilleman gott, lunchen har ätits upp och Daniel är och pumpar däcken. Ja nu är han ledig i fyra dagar...skönt!! Sen när lilleman vaknar så ska vi iväg, vet inte rikgtigt vad vi ska hitta på. Men vi vill absolut inte sitta inne i detta fina vädret :)

Tacka alla för era fina kommentarer. Blir så glad :) Kul att ni tycker om mitt bloggande, trodde inte att det var så många som läste. Har också mina favoriter som inspirerar och motiverar. Ni är för härliga!!!
Tänkte svara på lite frågor som ställdes igår......
-Frågan om framgångsreceptet är väl vilja, motivation och allt vad vv innebär. :). Pointsen har varierat efterhand. Har för mig att jag började på 22/23 points och slutade med 19. Nu äter jag idag 23/24 i och med jag ska hålla vikten. Har även börjat och testa mig fram vissa dagar med att inte skriva upp i och med man ska leva så här resten av livet nu. Träningen har också varierat. I början orkade jag bara promenare korta promenader. Nu tränar jag step pass, går på gymet ibland, motionscyklar hemma och går raska promenader. 3-4 ggr i veckan blir det....

Nä dags att fixa i ordning lite innan det är dags att åka.
Tvättstugan ikväll. Mindre kul. Men men det blir ju lite motion när man springer i trapporna *hihi*.. Måste ju tänka positivt!! :)

Ikväll serveras det Tortillarullar med kyckling och sallad. Snabbt, enkelt och framför allt Gott!!!
Recpetet har jag lagt ut innan, men om någon inte hittar och vill ha det så är det bara till att fråga :)

Ha en fortsatt bra dag

Inga kommentarer: