torsdag 27 mars 2008

SAKNAR

Hej alla underbara människor :) Guuuuud vad jag saknar att blogga och att läsa era bloggar. Flytten har gått jätte bra. Allt är uppackat , bara lite småsaker kvar. Vi trivs redan jätte bra i lägenheten:)
Påsken var kanon, visst blev det lite för mycket av det goda godiset men som sagt nu är påsken över och jag är back on track *hihi*!!! :)
Idag blir det tyvärr ingen vägning, har massa andra saker att göra!!! Sitter just nu med lite färg i håret hemma hos mamma&pappa (syrran färgar det, jag är nämligen blond egentligen :) Lånar även derras internet med tanke på att vi är utan internet i ungefär två veckor nu. Jätte tråkigt men men. Så tyvärr blir det inte så mycket inlägg här och plus att jag kommer att vara väldigt snål med kommentarer på era bloggar men det tar jag igen sen *lovar!!! :)

Träningen har inte gått så bra nu i flytten men det har ju blviit mycket springande mellan trapporna (flyttade bara två trappor bort) plus att det har ju städats en del. Hoppade även upp på cykeln i 30 minuter igår.. Härligt!! :)

Ha en fortsatt bra dag

kram kram kram kram :)))))