fredag 7 maj 2010

Fredag

I onsdagskväll fick vi åka in med lilltjejen på barnakuten. Hon hade slemmig hosta och svårt för att andas. Efter att ha suttit där några timmar (dom är ju inte kända för att vara snabba) så bestämmdes det för att vi skulle läggas in med misstänkt struplocksinflammation. Tydligen väldigt ovanligt men farligt om man får det. Vi skulle iallafall få träffa en annan läkare dagen efter som vid elva på förmiddagen. Ja efter mycket tjat så fick vi träffa läkaren SJU på kvällen!! Iallafall så var det inte det dom misstänkte utan det var krupp. Så vi fick åka hem!!
Som sagt så är det fredag. Jätte skönt faktiskt. Lediga tillsammans är så himla mysigt. I och med att det är en liten sjukstuga här så blir det en lugn och mysig fredag hemmadag för oss.
Imorgon är det kalas på busfabriken (som Daniel och Benjamin får åka själva till) och sen är det match på eftermiddagen.

Maten går jätte bra om man bortser från dagen på sjukhuset men så blir det ju ibland. Lite motion har också hunnits med och några tillfälle till ska hinnas med. Får väl se vad det står på vågen på tisdag, hoppas iallafall på att pluset är borta!!


Nu ska jag fortsätta att njuta av fredagen.
ha en fortsatt bra dag

Inga kommentarer: